RuneAudio+R e4

Raspberry Pi related support

Re: RuneAudio+R e4

Postby klassikmann » 31 Jul 2020, 06:02

cmh714 wrote:Lost my Web Radios
....
Same here.

klassikmann

Edit:
I tried to repair.
  1. Copying my webradios (*.pls) to /mnt/MPD/Webradio
  2. (pretended) successful "Addons->Import Webradio" (at a sacrifice of webradio thumbnails)
  3. Library view "WebRadio" apparently empty ("Add new WebRadio:")
  4. Adding a webradio from my former list: "Already exists."
==> Webradios unusable at the time.
RPI 3B + HifiBerry Digi+ Pro + RuneAudio+R e4
klassikmann
 
Posts: 158
Joined: 27 Apr 2016, 18:36

Re: RuneAudio+R e4

Postby rern » 31 Jul 2020, 10:27

Update 20200731

Last update fixes:
- Missing NAS, USB, WebRadios lists
- Volume changed less than 10

Improvements:
- *.cue in all browse modes: *.cue files now behave virtually the same as individual files.
    - Previously supported in CoverArt, SD, USB and NAS only.
    - Library update needed
- General optimizations.

rern
Last edited by rern on 31 Jul 2020, 14:29, edited 1 time in total.
Raspberry Pi 3B > SMSL M8 DAC
Raspberry Pi Zero W
Raspberry Pi 4B
GitHub
User avatar
rern
 
Posts: 602
Joined: 14 Jul 2016, 08:15

Re: RuneAudio+R e4

Postby klassikmann » 31 Jul 2020, 13:06

rern wrote:Update 20200731

Last update fixes:
- Missing NAS, USB, WebRadios lists
- Volume changed less than 10
...
rern

- Loss of webradios: Checked
- Volume change: Checked

Thank you
klassikmann
RPI 3B + HifiBerry Digi+ Pro + RuneAudio+R e4
klassikmann
 
Posts: 158
Joined: 27 Apr 2016, 18:36

Re: RuneAudio+R e4

Postby Garrido33 » 01 Aug 2020, 01:20

Update 202007311

In browser mode, the "Lyrics" link no longer works. In local mode, "Lyrics" and "Album info" do not work. The MPD database refresh does not display any result. After the refresh, the digits of the library icons don't appear anymore.

Garrido33
Garrido33
 
Posts: 19
Joined: 07 Mar 2019, 18:49

Re: RuneAudio+R e4 Album Art

Postby Mario_Audio » 02 Aug 2020, 15:18

Dear friends,
the album art scan dosen't found all cover image. I have a lot of files for the cover named Front.jpg, or Cover.jpg. it's possible to add this files name at the automatic reserch??? how too???
thank you very much
Mario_Audio
 
Posts: 1
Joined: 02 Aug 2020, 14:55

Re: RuneAudio+R e4

Postby Beelzebassie » 02 Aug 2020, 17:53

Can someone confirm that the Library's A-Z index isn't working properly?
Beelzebassie
 
Posts: 48
Joined: 09 Nov 2014, 12:16

Re: RuneAudio+R e4

Postby klassikmann » 02 Aug 2020, 18:42

Beelzebassie wrote:Can someone confirm that the Library's A-Z index isn't working properly?

I can't. No problems here.

klassikmann
RPI 3B + HifiBerry Digi+ Pro + RuneAudio+R e4
klassikmann
 
Posts: 158
Joined: 27 Apr 2016, 18:36

Re: RuneAudio+R e4

Postby R101 » 02 Aug 2020, 19:16

klassikmann wrote:
Beelzebassie wrote:Can someone confirm that the Library's A-Z index isn't working properly?

I can't. No problems here.

klassikmann


Looks OK here too.
(Pi 3B, RuneAudio+R e4, JLS I2S over USB)
R101
 
Posts: 292
Joined: 29 Apr 2016, 16:16

Re: RuneAudio+R e4

Postby Beelzebassie » 02 Aug 2020, 20:00

Thx!
Beelzebassie
 
Posts: 48
Joined: 09 Nov 2014, 12:16

Re: RuneAudio+R e4

Postby ceejayemm » 02 Aug 2020, 20:33

Rern

I applied the 202008021 update to my PI Zero W today after seeing some people seem to say that the recent 'troubles' were behind them. The update seemed to go without a hitch except some folders ending in 'C' weren't found (sorry didn't note them at the time as they seem erroneous to Re4, and presumed were the cause of previous issues). I wish now there was a way to recall the update log in cases like this.

My library tells me I have 4623 item (300 albums, 547 artists, 15 webradios etc, etc). The only item which actually seems to contain anything is the 15 web raidios ! I can play any of these but thats all. Any other library item tells me 'No data in this location - update for changes then System / MPD / Update Library'. If I do this nothing seems to happen. If I click on the NAS option I can list the music folders on my Nas (eg NAS_Music) and play them.

BTW - any failure to find music changes my MPD Devices setting from Merus Amp / Hardware Mixer (which is needed for this HAT) to Merus Amp / MPD Software and I can't play any music (of any kind) until I reboot the PI.

How do I sort this out please ?

Thanks

Chris
ceejayemm
 
Posts: 66
Joined: 29 Oct 2016, 18:13

support RuneAudio Donate with PayPal

PreviousNext

Return to Raspberry Pi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests