RuneAudio+R e4

Raspberry Pi related support

Re: RuneAudio+R e4

Postby klassikmann » 29 Jul 2020, 20:27

Hi Andy,

I deleted all my coverarts. Then I generated exactly one new thumbnail.
==> Same problem (https://www.runeaudio.com/forum/runeaudio-r-e4-t7084-110.html#p30005)

klassikmann
RPI 3B + HifiBerry Digi+ Pro + RuneAudio+R e4
klassikmann
 
Posts: 158
Joined: 27 Apr 2016, 18:36

Re: RuneAudio+R e4

Postby wiloma » 29 Jul 2020, 21:05

I'm getting some strange behavior with Snapcast in the latest update. The client connects but only for about 2 seconds, then disconnects. The server gives me this:

Code: Select all
Jul 29 12:54:50 runeaudio snapserver[393]: 2020-07-29 12-54-50 [Notice] (handleAccept) StreamServer::NewConnection: 192.168.0.17
Jul 29 12:54:50 runeaudio snapserver[393]: 2020-07-29 12-54-50 [Info] (onMessageReceived) Hello from b8:27:eb:91:ad:73, host: runeaudio, v0.20.0, ClientName: Snapclient, OS: Arch Linux ARM, Arch: armv7l, Protocol version: 2
Jul 29 12:54:52 runeaudio snapserver[393]: 2020-07-29 12-54-52 [Error] (StreamSession) Error reading message header of length 0: End of file
Jul 29 12:54:52 runeaudio snapserver[393]: 2020-07-29 12-54-52 [Info] (onDisconnect) onDisconnect: b8:27:eb:91:ad:73


I've re-flashed the client card so it's at default. The error remains. I rebooted the server to no avail.

Both client and server are RPi3B+ Rev 1.3, running RuneAudio+R e4 20200728.

I thought it might be that the client just doesn't like Black Sabbath, but I've educated it with serious threats now so I know it's not that :D

--Om
wiloma
 
Posts: 1
Joined: 23 Jul 2020, 18:44

Re: RuneAudio+R e4

Postby belgarath0815 » 30 Jul 2020, 00:21

Hi,

Last Update completely broke browser by folder for me, had to remove the mountpoint and rebuild the database. It's working again but now on some folders the tracks are not sorted correctly, an issue I already had after an update on e3

I'm starting to wonder what's causing all this problems with updates, maybe it's the update mechanism itself?

I don't have any problems with thumbnails for example...

Regards,
belgarath0815
 
Posts: 14
Joined: 22 Jun 2015, 22:31

Re: RuneAudio+R e4

Postby rern » 30 Jul 2020, 01:13

klassikmann wrote:Update Re4 20200728

The problem with thumnails in the coverart view is still present.
...
An Observation:
If the thumbnails are invisible in the coverart view, I select an album as a new playlist and the thumbnails are back again. Clearing the playlist and refreshing the browser window (F5) and the thumbnails vanish. Tested with Firefox and Chrome.

The bug was found and fixed. Update soon.

rern
Raspberry Pi 3B > SMSL M8 DAC
Raspberry Pi Zero W
Raspberry Pi 4B
GitHub
User avatar
rern
 
Posts: 602
Joined: 14 Jul 2016, 08:15

Re: RuneAudio+R e4

Postby klassikmann » 30 Jul 2020, 16:33

Update Re4 20200730

rern wrote:
klassikmann wrote:Update Re4 20200728

The problem with thumnails in the coverart view is still present.
...
An Observation:
If the thumbnails are invisible in the coverart view, I select an album as a new playlist and the thumbnails are back again. Clearing the playlist and refreshing the browser window (F5) and the thumbnails vanish. Tested with Firefox and Chrome.

The bug was found and fixed. Update soon.

rern

Problem fixed. Thank you.

klassikmann
RPI 3B + HifiBerry Digi+ Pro + RuneAudio+R e4
klassikmann
 
Posts: 158
Joined: 27 Apr 2016, 18:36

Re: RuneAudio+R e4

Postby eggshell » 30 Jul 2020, 18:39

After latest update I've noticed that on the volume "wheel" if you make a change up or down of less than 10 it makes no change to the volume. Once you select a bigger than 10 change it adjusts the volume to the correct value.

Using a pi 3b+ with Allo Boss DAC

Thanks,

Andreas
eggshell
 
Posts: 15
Joined: 23 Jan 2020, 03:45

Re: RuneAudio+R e4

Postby klassikmann » 30 Jul 2020, 20:10

eggshell wrote:After latest update I've noticed that on the volume "wheel" if you make a change up or down of less than 10 it makes no change to the volume. Once you select a bigger than 10 change it adjusts the volume to the correct value.

Using a pi 3b+ with Allo Boss DAC

Thanks,

Andreas

First impression (short test): Confirmed.

klassikmann
RPI 3B + HifiBerry Digi+ Pro + RuneAudio+R e4
klassikmann
 
Posts: 158
Joined: 27 Apr 2016, 18:36

Re: RuneAudio+R e4

Postby R101 » 30 Jul 2020, 21:24

@rern

After updating, I have no Webradio stations. I tried importing with the addon, but still nothing. When I click on the library icon, I just get the Add Webradio form.

Edit: MPD scan does not complete either.
(Pi 3B, RuneAudio+R e4, JLS I2S over USB)
R101
 
Posts: 292
Joined: 29 Apr 2016, 16:16

Re: RuneAudio+R e4

Postby belgarath0815 » 30 Jul 2020, 21:59

0730 update fixed my browse by folder problem

THX!
belgarath0815
 
Posts: 14
Joined: 22 Jun 2015, 22:31

Re: RuneAudio+R e4

Postby cmh714 » 30 Jul 2020, 22:30

Lost my Web Radios and when I click on my Hard Drive, instead of my folders/files coming up I get the Sources page, which shows I am mounted....
cmh714
 
Posts: 417
Joined: 04 May 2014, 03:06

support RuneAudio Donate with PayPal

PreviousNext

Return to Raspberry Pi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests