RuneAudio+R e3

Raspberry Pi related support

Re: RuneAudio+R e3

Postby rawdevice » 04 May 2020, 23:22

klassikmann wrote:
"My first experiment was to set the scale factor to 1 in desktop.css what should have the same effect. Later I deleted the source code lines. Both approaches resolve the issue."


I edited desktop.css and set the scale to 1 as first suggested and I confirm that the check-box size in Firefox Windows 10 is now correct. Thanks klassikmann!

Regards,

rawdevice
rawdevice
 
Posts: 12
Joined: 26 Sep 2014, 10:56

Re: RuneAudio+R e3

Postby eggshell » 05 May 2020, 03:58

Hi Rern,

I think you have a typo in your update script. Missing the o on Audio

wget -qN --no-check-certificate https://github.com/rern/RuneAudi

Andreas
eggshell
 
Posts: 13
Joined: 23 Jan 2020, 03:45

Re: RuneAudio+R e3

Postby rern » 05 May 2020, 05:44

eggshell wrote:...
I think you have a typo in your update script. Missing the o on Audio

wget -qN --no-check-certificate https://github.com/rern/RuneAudi
...
Please tell me, where did you find it?

rern
Raspberry Pi 3B > SMSL M8 DAC
Raspberry Pi Zero W
Raspberry Pi 4B
GitHub
User avatar
rern
 
Posts: 585
Joined: 14 Jul 2016, 08:15

Re: RuneAudio+R e3

Postby eggshell » 05 May 2020, 06:51

rern wrote:
eggshell wrote:...
I think you have a typo in your update script. Missing the o on Audio

wget -qN --no-check-certificate https://github.com/rern/RuneAudi
...
Please tell me, where did you find it?

rern



When I click on update to ver 202005031

Currently running
e3 • RuneAudio
Raspberry Pi 3 Model B Plus Rev 1.3
BCM2837 • 4 @ 1.4GHz • 1GB
Allo Boss DAC
4.19.118-1-ARCH
eggshell
 
Posts: 13
Joined: 23 Jan 2020, 03:45

Re: RuneAudio+R e3

Postby rern » 05 May 2020, 10:56

bfagan wrote:I also upgraded to the latest Rune+Re3. I restored my previous config and it seemed to restore OK.

But I am having 2 issues. They may be related. I have tested on Chrome Version 81.0.4044.129 (Official Build) (64-bit) and Firefox 75.0 (64-bit).

1. Rune will not play. I press the play button and it automatically turns off with nothing heard.
2. MPD not rendering issue. I have set output to 3.5 jack and rebooted, then set to HiFiBerry DAC+ and rebooted several times. It still does not load.
...
Try again without the restore.

rern
Raspberry Pi 3B > SMSL M8 DAC
Raspberry Pi Zero W
Raspberry Pi 4B
GitHub
User avatar
rern
 
Posts: 585
Joined: 14 Jul 2016, 08:15

Re: RuneAudio+R e3

Postby rern » 05 May 2020, 10:58

Update 20200505

- Fix checkbox and radio buttons size on Firefox
- Fix missing album data when there's no local coverart in track view
- Improve Spotify renderer

rern
Raspberry Pi 3B > SMSL M8 DAC
Raspberry Pi Zero W
Raspberry Pi 4B
GitHub
User avatar
rern
 
Posts: 585
Joined: 14 Jul 2016, 08:15

Re: RuneAudio+R e3

Postby Beelzebassie » 05 May 2020, 11:02

Thanks, rern!
Beelzebassie
 
Posts: 45
Joined: 09 Nov 2014, 12:16

Re: RuneAudio+R e3

Postby klassikmann » 05 May 2020, 11:37

rern wrote:Update 20200505

Fix checkbox and radio buttons size on Firefox
...
rern

Confirmed. And checkboxes and radio buttons look better than before.

klassikmann
RPI 3B + HifiBerry Digi+ Pro + RuneAudio+R e4
klassikmann
 
Posts: 132
Joined: 27 Apr 2016, 18:36

Re: RuneAudio+R e3

Postby bfagan » 05 May 2020, 17:22

rern wrote:
bfagan wrote:I also upgraded to the latest Rune+Re3. I restored my previous config and it seemed to restore OK.

But I am having 2 issues. They may be related. I have tested on Chrome Version 81.0.4044.129 (Official Build) (64-bit) and Firefox 75.0 (64-bit).

1. Rune will not play. I press the play button and it automatically turns off with nothing heard.
2. MPD not rendering issue. I have set output to 3.5 jack and rebooted, then set to HiFiBerry DAC+ and rebooted several times. It still does not load.
...
Try again without the restore.

rern


I reinstalled from scratch (download, write to SD, config hw, add sources, etc.) and it worked perfectly. No issues.
Thanks,
Brant
bfagan
 
Posts: 2
Joined: 04 May 2020, 22:29

Re: RuneAudio+R e3

Postby vaughan » 10 May 2020, 14:17

Sorry to be a pain, but for compilations is there any way to straight from Album list to Song list? Or am I missing something? For example in my Album list I have 'Ultimate Power Ballads CD1'. When I click on it I really want to go to a list of the 20 songs on this CD (ideally with track name and artist name shown) - but instead, of course, I get a list of the 18 artists whose songs songs are on this CD, and when you select the artist you get the name of the song(s) by that artist on that CD. Is there a setting that I'm missing, or has this idea been discussed and rejected?

Many thanks - Vaughan
vaughan
 
Posts: 17
Joined: 02 May 2020, 16:26

support RuneAudio Donate with PayPal

PreviousNext

Return to Raspberry Pi

Who is online

Users browsing this forum: cmh714 and 22 guests