Beta v0.2 Playlist issue

Please report any bug found here

Beta v0.2 Playlist issue

Postby supertrogg » 23 Jan 2014, 16:32

On Windows 7/IE11 the playlist is stuck on a previously played album. It never changes if I add, replace, play from the Browse tab. The playing track is highlighted though and the playing track can be changed. Tracks cannot be deleted from the list. If there are fewer tracks in the actual playing album than are displayed in the Playlist view then nothing happens. The current track continues playing.
I have tried:
closing the tab, no change in behaviour on re-launch.
closing IE, no change in behaviour on re-launch.
re-booting Pi, no change in behaviour on re-launch.

However, on OSX Mavericks and iPad4 the Playlist works as intended!
supertrogg
 
Posts: 15
Joined: 16 Jan 2014, 15:05

Re: Beta v0.2 Playlist issue

Postby ACX » 23 Jan 2014, 19:58

I just tested it on IE11 and Win8 and everything works as supposed (and surprisingly fast, I must admit! has Microsoft finally released a decent web browser? :) ).
Are you sure you don't have some parts of the old version in cache? Try to hard-refresh the UI with CTRL+F5 and please tell me if it fixes the problem.
User avatar
ACX
RuneAudio co-founder
 
Posts: 1689
Joined: 29 Nov 2013, 02:25
Location: Udine, Italy

Re: Beta v0.2 Playlist issue

Postby supertrogg » 23 Jan 2014, 21:22

Thanks for the reply. Unfortunately that made no difference!
supertrogg
 
Posts: 15
Joined: 16 Jan 2014, 15:05

Re: Beta v0.2 Playlist issue

Postby Stino » 27 May 2014, 12:26

Same here, EI 11 doesn't display playlists properly, playlists work in Firefox 29.01.
Stino
 
Posts: 17
Joined: 26 May 2014, 15:09

support RuneAudio Donate with PayPal


Return to Bug report

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 0 guests