Waveshare 5inch DSI LCD (B) is not working

Raspberry Pi related support

Waveshare 5inch DSI LCD (B) is not working

Postby janko447 » 03 Sep 2023, 12:17

Hello folks
I am in the process of setting up a mediaplayer with runeaudio. I am using a RPI 3B+ and the 5inch DSI LCD (B) display from Waveshare. During bootup I see the logo, but after that nothing. Only a black screen.
Does anyone have a hint what else I need to set?

SYSTEM-DATA
"status": "0.00 <gr>•</gr> 0.02 <gr>•</gr> 0.05<br>49.9 °C<br>2023-09-03 <gr>•</gr> 13:14:13<wide class='gr'> Europe · Berlin +02:00</wide><br>13m<wide> <gr>since 2023-09-03 • 13:00</gr></wide><br>",
"system": "rAudio 20230828<br>6.1.47-1 <gr>aarch64</gr><br>Raspberry Pi 3B+<gr> Rev 1.3</gr><br>BCM2837B0 <gr>•</gr> 907 MiB<br>4 x Cortex-A53 @ 1.40 GHz",
"tft": true,
"tftconf": {
"MODEL": "waveshare35b-v2"
janko447
 
Posts: 1
Joined: 03 Sep 2023, 11:32

Re: Waveshare 5inch DSI LCD (B) is not working

Postby johnward » 12 Jun 2024, 23:37

janko447 wrote:Hello folks undertale yellow
I am in the process of setting up a mediaplayer with runeaudio. I am using a RPI 3B+ and the 5inch DSI LCD (B) display from Waveshare. During bootup I see the logo, but after that nothing. Only a black screen.
Does anyone have a hint what else I need to set?

SYSTEM-DATA
"status": "0.00 <gr>•</gr> 0.02 <gr>•</gr> 0.05<br>49.9 °C<br>2023-09-03 <gr>•</gr> 13:14:13<wide class='gr'> Europe · Berlin +02:00</wide><br>13m<wide> <gr>since 2023-09-03 • 13:00</gr></wide><br>",
"system": "rAudio 20230828<br>6.1.47-1 <gr>aarch64</gr><br>Raspberry Pi 3B+<gr> Rev 1.3</gr><br>BCM2837B0 <gr>•</gr> 907 MiB<br>4 x Cortex-A53 @ 1.40 GHz",
"tft": true,
"tftconf": {
"MODEL": "waveshare35b-v2"

I am having the same issue now. Did you find any solution?
johnward
 
Posts: 1
Joined: 12 Jun 2024, 23:26

support RuneAudio Donate with PayPal


Return to Raspberry Pi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests