trouble connecting with a new router

Raspberry Pi related support

trouble connecting with a new router

Postby MoGo66 » 13 Nov 2019, 17:10

I've had my Raspberry Pi running for a couple years, but this fall I got a new router, Gryphon, for the parental controls. Now I cannot get my Raspberry Pi to connect via wifi or locally. Anyone else have this problem? I can't seem to get on Rune Audio interface at all. Thanks!
MoGo66
 
Posts: 1
Joined: 13 Nov 2019, 16:38

Re: trouble connecting with a new router

Postby CityCentreFox » 24 Nov 2019, 03:09

Good Evening MoGo66

I had the same issue when my Sky router was changed to a Sky Q one after an upgrade to Fibre. Just kept getting a little half green Android logo in the top corner.

I use Chrome browser to connect to the Pi and then tap the 3 dots in the top right corner. In the menu tap save to desktop. Give it a name and viola!

It loads in full screen without an address bar and looks the same as the app.

Hope this helps....

CCF
Kind Regards

CityCentreFox

Using:

Raspberry Pi 3 Model B+
Pi - DAC - Pro
Pioneer Amp
Tannoy 609 SE Speakers
Monster Speaker Cable
Cambridge Atlantic Audio Cable
CityCentreFox
 
Posts: 19
Joined: 12 Jan 2019, 20:18

Re: trouble connecting with a new router

Postby chrishkyle7 » 28 Nov 2019, 10:27

I have been facing the same problem with my NetGear router when I upgrade my Fibre. I did not connect my router to the network and show me to reset my password. I don't know how to reset netgear router password.If anyone has any idea about that problem then suggest to me about that router problem.
chrishkyle7
 
Posts: 1
Joined: 28 Nov 2019, 09:59

support RuneAudio Donate with PayPal


Return to Raspberry Pi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests