RuneAudio+R e6

Raspberry Pi related support

Re: RuneAudio+R e6

Postby krpepe » 25 May 2021, 16:35

OK, so the library is built but if I click on the album picture to play the entire album it plays something that is not even in that folder. I am lost and I do not know how to fix this. It is also operating extremely slow. If I go to the play list nothing shows up even if something is playing in play back. To say the least this isn't working for me. I have it installed on 2 pi's one 2b and one 3b. I have tried reflashing the sd card multiple times with no change in behavior. Anyone have any ideas what I am doing wrong?

UPDATE: If you click the album cover to play the entire album it plays the first file in the entire library.
krpepe
 
Posts: 7
Joined: 23 Aug 2019, 13:49

Re: RuneAudio+R e6

Postby krpepe » 25 May 2021, 17:34

cmh714 wrote:if you dont need ffmpeg then turn it off.....that makes indexing go slow....GL!

It is off! Thank you though.
krpepe
 
Posts: 7
Joined: 23 Aug 2019, 13:49

Re: RuneAudio+R e6

Postby Ears of Tin » 25 May 2021, 19:45

UPDATE: If you click the album cover to play the entire album it plays the first file in the entire library.


Same here but for me that's a feature not a bug beacause the first file in my library is a Grateful Dead test folder i use for configuing. So whatever my wife picks we get Dark Star. :D If I'm "inside" the album (i.e. looking at the individual track listing) I back out and click on the folder icon next to the album title, then add or replace. That adds the entire album to the playlist.
Ears of Tin
 
Posts: 61
Joined: 17 Dec 2018, 00:42

Re: RuneAudio+R e6

Postby krpepe » 25 May 2021, 21:06

Ears of Tin wrote:
UPDATE: If you click the album cover to play the entire album it plays the first file in the entire library.


Same here but for me that's a feature not a bug beacause the first file in my library is a Grateful Dead test folder i use for configuing. So whatever my wife picks we get Dark Star. :D If I'm "inside" the album (i.e. looking at the individual track listing) I back out and click on the folder icon next to the album title, then add or replace. That adds the entire album to the playlist.


Thank you for the info. I hadn't tried that. Also good to know I am not the only one with this issue.
krpepe
 
Posts: 7
Joined: 23 Aug 2019, 13:49

Re: RuneAudio+R e6

Postby The Shocker » 26 May 2021, 16:40

I'm running Raudio-1 on a Raspberry Pi 3B+ with a HiFiberry DAC.

When I use the WebUI, if I switch browser tabs and then switch back to the tab that has Rune, it takes about 5 seconds for the UI to update. The song progress bar doesn't move, and no click register. After 5 seconds, the screen updates, and any clicks I did during the 5 second delay work.

So, I can pause, but the pause takes 5 seconds to respond. Once the 5 seconds pass, the webUI becomes very responsive.

The PI and the PC I am using are both connected via Gigabit Ethernet to the same switch.

Anyone know what's causing this delay in refresh? Is this because I am on a 3B+?
The Shocker
 
Posts: 6
Joined: 09 Oct 2020, 03:49

Re: RuneAudio+R e6

Postby Ears of Tin » 26 May 2021, 21:37

Anyone know what's causing this delay in refresh? Is this because I am on a 3B+?


No significant refresh delay for me running 64bit version on a 3B+. I use the Brave browser on an ancient Asus tablet. Opening the UI takes 2 or 3 seconds.
Ears of Tin
 
Posts: 61
Joined: 17 Dec 2018, 00:42

Re: RuneAudio+R e6

Postby surfninja » 27 May 2021, 18:58

The Shocker wrote:Anyone know what's causing this delay in refresh? Is this because I am on a 3B+?


I don't think it is your 3B+. My 'main' Rune RP is a 2B and I don't see a refresh delay. I have my RP hardwired using an Ethernet drop. Maybe a wifi thing?

I know my Rune instance is a bit slower with my ZeroW but it works fine too. I just assumed because of wifi and a zero.
rAudio 1, Raspberry Pi 2B
rAudio 1, Raspberry Pi 4B
rAudio 1, Raspberry Pi Zero W
surfninja
 
Posts: 89
Joined: 13 Mar 2015, 22:06
Location: Twin Cities

support RuneAudio Donate with PayPal

Previous

Return to Raspberry Pi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests