RuneAudio 0.5-beta for most Raspberry Pi models

Raspberry Pi related support

Re: RuneAudio 0.5-beta for most Raspberry Pi models

Postby Vhond » 13 Aug 2019, 08:23

Hi Janui when will 0.6b be released?

Do you have release notes (differences between 0.5b)?
Vhond
 
Posts: 48
Joined: 11 Apr 2017, 18:06

Re: RuneAudio 0.5-beta for most Raspberry Pi models

Postby mikeedanz » 13 Aug 2019, 14:36

Firstly, thanks for a great project, I'm really enjoying it!

Apologies if this has been posted elsewhere ... but I'm having problems with Cover art thumbnails.

Clicking Cover art from the library menu prompts a search for Cover art and thumbnails. Once the process has finished (500 albums or so) I close the update message, click on library. Coverart..and we're back to square one.

Now Rune knows the cover art is there because it displays correctly once the album is selected and playing. (I have album art for all file folders stored within as jpegs)

Have tried many reboot even re-imaging... no luck! Is there a simple fix or something obvious I have missed?

Running Rune 0.5 on RPi2 Model B with Addons enabled and enhanced GUI.
mikeedanz
 
Posts: 2
Joined: 13 Aug 2019, 14:21

Re: RuneAudio 0.5-beta for most Raspberry Pi models

Postby janui » 13 Aug 2019, 15:32

Hi mikeedanz,
mikeedanz wrote:...but I'm having problems with Cover art thumbnails. ...Running Rune 0.5 on RPi2 Model B with Addons enabled and enhanced GUI...
It would be better if you could post your problem here: addons-menu-install-addons-the-easy-way-t5370.html or here: runeui-enhancement-t4207.html
Rern and the other addons experts will then respond more quickly.
janui
User avatar
janui
 
Posts: 674
Joined: 20 Dec 2014, 12:55
Location: Ollanda

Re: RuneAudio 0.5-beta for most Raspberry Pi models

Postby andre_chang » 07 Sep 2019, 09:30

about hifiberry digi + Pro

Hi janui:
I currently use 0.5 Bata with hifiberry digi + Pro
I found that rune set hifiberry digi plus pro, Rune could not work
Rune can only be set to: hifiberry digi
Is this normal?
andre_chang
 
Posts: 84
Joined: 01 Feb 2016, 13:27

Re: RuneAudio 0.5-beta for most Raspberry Pi models

Postby Vhond » 07 Sep 2019, 13:56

andre_chang wrote:about hifiberry digi + Pro

Hi janui:
I currently use 0.5 Bata with hifiberry digi + Pro
I found that rune set hifiberry digi plus pro, Rune could not work
Rune can only be set to: hifiberry digi
Is this normal?


I don't agree:
RuneOS Settings
Image

MPD settings:
Image
Vhond
 
Posts: 48
Joined: 11 Apr 2017, 18:06

Re: RuneAudio 0.5-beta for most Raspberry Pi models

Postby mrrame » 07 Sep 2019, 14:24

Board: Pi 3 B+

Build: RuneAudio 0.5 beta

Accessory: HIfiBerry Digi+

I've been playing with my pi board for a while, and last week built my first flac player. I tried .3 beta first, and all I got was rainbow screen. Second attempt with v0.5 worked and plays flawlessly. :D :D

If you want step by step instructions, please watch my install here

mrrame
 
Posts: 1
Joined: 07 Sep 2019, 14:18

Re: RuneAudio 0.5-beta for most Raspberry Pi models

Postby andre_chang » 07 Sep 2019, 15:04

I2S kernel module I choose: hifiberry digi Plus Pro
But it still shows hifiberry-dac below, 384k can not be changed.
Very strange...

After rebooting, hifiberry digi Plus Pro finally worked, but
It sings very fast.
I can only set it back to "hifiberry digi"
Attachments
hifidigi+pro.png
hifidigi+pro.png (38.4 KiB) Viewed 665 times
andre_chang
 
Posts: 84
Joined: 01 Feb 2016, 13:27

Re: RuneAudio 0.5-beta for most Raspberry Pi models

Postby janui » 08 Sep 2019, 18:32

Hi andre_chang,
andre_chang wrote:...But it still shows hifiberry-dac below, 384k can not be changed...
After you click on 'Apply settings' the name of the overlay will change and display the the selected setting correctly.
janui
User avatar
janui
 
Posts: 674
Joined: 20 Dec 2014, 12:55
Location: Ollanda

Re: RuneAudio 0.5-beta for most Raspberry Pi models

Postby EZJstef » 01 Oct 2019, 16:51

hi all ,

all works good enough, except ethernet connexion no IP assigned , wifi working good

what's going wrong

this my debug can't spot here don't how i have to do

https://drive.google.com/open?id=1cU5OQq1fHQ2baeFeQf0hi7MHWTlbI3k1

greetings tnx in advance

stef
EZJstef
 
Posts: 19
Joined: 03 Dec 2017, 18:47

Re: RuneAudio 0.5-beta for most Raspberry Pi models

Postby cmh714 » 01 Oct 2019, 17:00

not sure of the whole problem, but debug shows that eth0 is DOWN so you need to bring it back up....

EZJstef wrote:hi all ,

all works good enough, except ethernet connexion no IP assigned , wifi working good

what's going wrong

this my debug can't spot here don't how i have to do

https://drive.google.com/open?id=1cU5OQq1fHQ2baeFeQf0hi7MHWTlbI3k1

greetings tnx in advance

stef
cmh714
 
Posts: 388
Joined: 04 May 2014, 03:06

support RuneAudio Donate with PayPal

PreviousNext

Return to Raspberry Pi

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 1 guest