Rune Audio not showing or allowing rebuild of library

Raspberry Pi related support

Re: Rune Audio not showing or allowing rebuild of library

Postby janui » 26 May 2019, 13:31

CityCentreFox,
CityCentreFox wrote:Hi All, Just to let you know that mine is now running again albeit slightly clunky.
Yes, I have also noticed that the responsiveness is not yet 100% back to normal.
janui
User avatar
janui
 
Posts: 682
Joined: 20 Dec 2014, 12:55
Location: Ollanda

Re: Rune Audio not showing or allowing rebuild of library

Postby Toube » 26 May 2019, 15:59

Janui thanks for the update. Mine also loads maybe for 10-15 seconds before the album is displayed and then I can see the mapped nas again.

Is the slugginesh caused by last.fm servers?

-Toube
Toube
 
Posts: 131
Joined: 10 Oct 2018, 08:10

Re: Rune Audio not showing or allowing rebuild of library

Postby eea123 » 27 May 2019, 12:24

Hmmm, as a collector of live music I never really even realized this was feature. I've been manually adding album art using MP3Tag. Thanks for updating everyone. Ripping my CD collection is one of the projects my wife has been wanting me to start working on every time I play the same concerts off of the Rune she asks what happened to all of those studio albums?
eea123
 
Posts: 101
Joined: 23 Dec 2017, 19:19

Re: Rune Audio not showing or allowing rebuild of library

Postby alecs123 » 30 May 2019, 04:18

does anybody know if the issue has been solved?
my rune takes forever (like one minute) to load the track... once playing seems to be fine, but every time I try to use the app on the phone takes very long
alecs123
 
Posts: 21
Joined: 18 Apr 2018, 04:20

Re: Rune Audio not showing or allowing rebuild of library

Postby rern » 30 May 2019, 05:36

Have you guys tried RuneUI Enhancement ?

Let me know if it didn't work for you.

rern
Raspberry Pi 3B > SMSL M8 DAC
Raspberry Pi Zero W
Raspberry Pi 4B
GitHub
User avatar
rern
 
Posts: 550
Joined: 14 Jul 2016, 08:15

Re: Rune Audio not showing or allowing rebuild of library

Postby alecs123 » 30 May 2019, 21:11

rern wrote:Have you guys tried RuneUI Enhancement ?

Let me know if it didn't work for you.

rern

I use to have it, but whenever I tried using bubbleUpnp to stream tidal, it was frozen after using it... so didn't work for me, and disabled....
alecs123
 
Posts: 21
Joined: 18 Apr 2018, 04:20

Re: Rune Audio not showing or allowing rebuild of library

Postby alecs123 » 30 May 2019, 23:10

hey rern, I tried out the UI enhancement again and am getting an error of mpd directory not found, couldn't install...
alecs123
 
Posts: 21
Joined: 18 Apr 2018, 04:20

Re: Rune Audio not showing or allowing rebuild of library

Postby Toube » 02 Jun 2019, 16:16

Please see a working workaround here:
rune-ui-is-slow-t6829-10.html#p28023

-Toube
Toube
 
Posts: 131
Joined: 10 Oct 2018, 08:10

Re: Rune Audio not showing or allowing rebuild of library

Postby andre_chang » 04 Jun 2019, 07:00

Can you make a switch option to turn off last. fm?

RUNE may have to start thinking about many system dependencies?
What should RUNE do when an off-system service is not supported?
When RUNE's network environment has security concerns and Internet connection is not allowed... RUNE must be able to provide the most basic operational protection.

Support for RUNE will be better tomorrow!
andre_chang
 
Posts: 84
Joined: 01 Feb 2016, 13:27

support RuneAudio Donate with PayPal

Previous

Return to Raspberry Pi

Who is online

Users browsing this forum: cmh714, Google [Bot] and 2 guests