Now officially supported Cubietruck (Cubieboard3)

Cubietruck related support

Re: Now officially supported Cubietruck (Cubieboard3)

Postby Zephram » 08 Jul 2015, 20:06

Is it possible that the automount feature generally doesn't work on CT yet?
Zephram
 
Posts: 7
Joined: 08 Jul 2015, 19:46

Re: Now officially supported Cubietruck (Cubieboard3)

Postby Zephram » 09 Jul 2015, 19:21

Okay, that was my bad. It does the trick.
Because you asked: PSU issue.
Zephram
 
Posts: 7
Joined: 08 Jul 2015, 19:46

Re: Now officially supported Cubietruck (Cubieboard3)

Postby Zephram » 11 Jul 2015, 18:54

It might be of interest for some of you that Runeaudio on CT actually plays DXD files (352 kHz / 24 Bit) without problems via a suitable USB DAC :geek:
Zephram
 
Posts: 7
Joined: 08 Jul 2015, 19:46

Re: Now officially supported Cubietruck (Cubieboard3)

Postby ACX » 13 Jul 2015, 23:43

Zephram wrote:It might be of interest for some of you that Runeaudio on CT actually plays DXD files (352 kHz / 24 Bit) without problems via a suitable USB DAC :geek:

Thank you for your feedback 8-)
User avatar
ACX
RuneAudio co-founder
 
Posts: 1687
Joined: 29 Nov 2013, 02:25
Location: Udine, Italy

Re: Now officially supported Cubietruck (Cubieboard3)

Postby JeffD » 14 Oct 2015, 20:44

Hi Frank,

Thank you for your effort and knoledge in runeaudio.

I have a problem mounting my pc network drives booting from nand. SD is fine. I get an error: Couldn't chdir to /mnt/MPD/NAS/Redbook: No such file or directory
error.jpg
error.jpg (142.36 KiB) Viewed 1265 times


Playing with the advance setting doesn't help either
error2.jpg
error2.jpg (100.52 KiB) Viewed 1265 times


With SD no problem:
error.jpg
error.jpg (142.36 KiB) Viewed 1265 times

system: win7



regards Jeffrey
Attachments
error-non.jpg
error-non.jpg (168.54 KiB) Viewed 1265 times
JeffD
 
Posts: 19
Joined: 30 Jan 2015, 23:30

Re: Now officially supported Cubietruck (Cubieboard3)

Postby hondagx35 » 14 Oct 2015, 22:37

Hi JeffD,

there seems to be a problem with the NAND install script.
The folders /mnt/MPD/* are not generated / copied correctly.

Please try this on the console:
Code: Select all
mkdir /mnt/MPD
mkdir /mnt/MPD/USB
mkdir /mnt/MPD/Webradio
mkdir /mnt/MPD/NAS
mkdir /mnt/MPD/LocalStorage
chown -R mpd.audio /mnt/MPD


Frank
User avatar
hondagx35
 
Posts: 3039
Joined: 11 Sep 2014, 22:06
Location: Germany

Re: Now officially supported Cubietruck (Cubieboard3)

Postby JeffD » 16 Oct 2015, 08:10

That did the job Frank!
Thank you!

Regards Jeff
JeffD
 
Posts: 19
Joined: 30 Jan 2015, 23:30

Re: Now officially supported Cubietruck (Cubieboard3)

Postby JeffD » 26 Oct 2015, 22:27

I have the same problem with wlan. It picks the signal, says I'm connected but on the network page it says I don't have a connection. Ones I had a connection and it worked fine... That was once.

Can I setup network manual via terminal?

Regards Jeffrey
JeffD
 
Posts: 19
Joined: 30 Jan 2015, 23:30

Re: Now officially supported Cubietruck (Cubieboard3)

Postby hondagx35 » 08 Nov 2015, 23:37

Hi Jeffry,

please post your debug data.

Frank
User avatar
hondagx35
 
Posts: 3039
Joined: 11 Sep 2014, 22:06
Location: Germany

Re: Now officially supported Cubietruck (Cubieboard3)

Postby JeffD » 13 Nov 2015, 10:51

hondagx35 wrote:Hi Jeffry,

please post your debug data.

Frank


Hi Frank,

Here is a link to the debug data:
https://copy.com/IDsLLGL7KvtPPlJN

Regards, Jeffrey
JeffD
 
Posts: 19
Joined: 30 Jan 2015, 23:30

support RuneAudio Donate with PayPal

Previous

Return to Cubietruck

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
cron