HiFiBerry DAC

Everything about Hi-Fi equipment

HiFiBerry DAC

Postby Midnight » 11 Mar 2014, 17:02

Got this HiFiBerry DAC in my mail yesterday :) But I have to solder the P5 connector to my RPi.
Attachments
DSC_0047.jpg
DSC_0047.jpg (112.77 KiB) Viewed 3735 times
User avatar
Midnight
Moderator
 
Posts: 141
Joined: 19 Feb 2014, 14:46

Re: HiFiBerry DAC

Postby kraigo » 10 Apr 2014, 14:20

I've got Rune running on a RPi/HiFiBerry DAC. It's very good indeed. How's it working out for you?

KO
kraigo
 
Posts: 10
Joined: 07 Apr 2014, 23:10

Re: HiFiBerry DAC

Postby Midnight » 10 Apr 2014, 14:25

I did not test it, yet. It's lying here on my desk and I want to desolder the RCA connectors to fit it inside my housing. I have to do this soon, because I need the device in 2 weeks :)
User avatar
Midnight
Moderator
 
Posts: 141
Joined: 19 Feb 2014, 14:46

Re: HiFiBerry DAC

Postby lomoss7 » 01 Jan 2015, 14:32

Hi

Ive got it running and experiencing random silent gaps in track playback, with wma and mp3 files. Got it running through my Quad 22 and II and its awesome!

Have increased buffer etc and running a class 6 sd card.
It works perfect with the internet radio playback.

Cant find a solution by Googling.

Hall
lomoss7
 
Posts: 8
Joined: 29 Dec 2014, 15:50

Re: HiFiBerry DAC

Postby ABBDVD » 08 Jan 2015, 15:49

I don't really have experience with troubleshooting RPi / runeaudio but it might be useful to narrow down the problem if you could tell us where the mp3 and wma files are stored and how it's connected. In case it's not on a USB stick / hard drive, maybe try if there's the same issue with a USB stick.
(You might have wanted to create an own thread in the Rasperry Pi theme, but anyway...)
ABBDVD
 
Posts: 11
Joined: 27 Dec 2014, 15:16
Location: Region Zurich, Switzerland

support RuneAudio Donate with PayPal


Return to Hi-Fi systems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest