Page 15 of 17

Re: RuneAudio+R e4

PostPosted: 31 Jul 2020, 06:02
by klassikmann
cmh714 wrote:Lost my Web Radios
....
Same here.

klassikmann

Edit:
I tried to repair.
  1. Copying my webradios (*.pls) to /mnt/MPD/Webradio
  2. (pretended) successful "Addons->Import Webradio" (at a sacrifice of webradio thumbnails)
  3. Library view "WebRadio" apparently empty ("Add new WebRadio:")
  4. Adding a webradio from my former list: "Already exists."
==> Webradios unusable at the time.

Re: RuneAudio+R e4

PostPosted: 31 Jul 2020, 10:27
by rern
Update 20200731

Last update fixes:
- Missing NAS, USB, WebRadios lists
- Volume changed less than 10

Improvements:
- *.cue in all browse modes: *.cue files now behave virtually the same as individual files.
    - Previously supported in CoverArt, SD, USB and NAS only.
    - Library update needed
- General optimizations.

rern

Re: RuneAudio+R e4

PostPosted: 31 Jul 2020, 13:06
by klassikmann
rern wrote:Update 20200731

Last update fixes:
- Missing NAS, USB, WebRadios lists
- Volume changed less than 10
...
rern

- Loss of webradios: Checked
- Volume change: Checked

Thank you
klassikmann

Re: RuneAudio+R e4

PostPosted: 01 Aug 2020, 01:20
by Garrido33
Update 202007311

In browser mode, the "Lyrics" link no longer works. In local mode, "Lyrics" and "Album info" do not work. The MPD database refresh does not display any result. After the refresh, the digits of the library icons don't appear anymore.

Garrido33

Re: RuneAudio+R e4 Album Art

PostPosted: 02 Aug 2020, 15:18
by Mario_Audio
Dear friends,
the album art scan dosen't found all cover image. I have a lot of files for the cover named Front.jpg, or Cover.jpg. it's possible to add this files name at the automatic reserch??? how too???
thank you very much

Re: RuneAudio+R e4

PostPosted: 02 Aug 2020, 17:53
by Beelzebassie
Can someone confirm that the Library's A-Z index isn't working properly?

Re: RuneAudio+R e4

PostPosted: 02 Aug 2020, 18:42
by klassikmann
Beelzebassie wrote:Can someone confirm that the Library's A-Z index isn't working properly?

I can't. No problems here.

klassikmann

Re: RuneAudio+R e4

PostPosted: 02 Aug 2020, 19:16
by R101
klassikmann wrote:
Beelzebassie wrote:Can someone confirm that the Library's A-Z index isn't working properly?

I can't. No problems here.

klassikmann


Looks OK here too.

Re: RuneAudio+R e4

PostPosted: 02 Aug 2020, 20:00
by Beelzebassie
Thx!

Re: RuneAudio+R e4

PostPosted: 02 Aug 2020, 20:33
by ceejayemm
Rern

I applied the 202008021 update to my PI Zero W today after seeing some people seem to say that the recent 'troubles' were behind them. The update seemed to go without a hitch except some folders ending in 'C' weren't found (sorry didn't note them at the time as they seem erroneous to Re4, and presumed were the cause of previous issues). I wish now there was a way to recall the update log in cases like this.

My library tells me I have 4623 item (300 albums, 547 artists, 15 webradios etc, etc). The only item which actually seems to contain anything is the 15 web raidios ! I can play any of these but thats all. Any other library item tells me 'No data in this location - update for changes then System / MPD / Update Library'. If I do this nothing seems to happen. If I click on the NAS option I can list the music folders on my Nas (eg NAS_Music) and play them.

BTW - any failure to find music changes my MPD Devices setting from Merus Amp / Hardware Mixer (which is needed for this HAT) to Merus Amp / MPD Software and I can't play any music (of any kind) until I reboot the PI.

How do I sort this out please ?

Thanks

Chris