Page 1 of 1

Help , C2 cannot set RW

PostPosted: 14 Feb 2017, 15:14
by smallfat
Login with ID: root and PW: rune

cannot set RW

Please help

a.jpg
a.jpg (68.71 KiB) Viewed 1488 times

Re: Help , C2 cannot set RW

PostPosted: 14 Feb 2017, 16:01
by hondagx35
Hi smallfat,

the command to use is:
Code: Select all
set_rw
set_ro


post14973.html#p14973

Frank

Re: Help , C2 cannot set RW

PostPosted: 14 Feb 2017, 16:05
by smallfat
Thanks