WIFI problem

Raspberry Pi related support

WIFI problem

Postby ElTurco » 01 Mar 2017, 14:18

Hello,

I am new at Raspberry and RuneAudio, already using Rune for 2 days without any problem but today a problem accored.

When Runeaudio plays, I can control from my PC's web browser without any problem but when I open RuneUI app. from my android phone, wifi connection cut off from raspberry and I lost the connection.

I checked from my router that, before ip of Rasp was 192.168.1.5 but today it changes to 192.168.1.3. Anyway when I type 192.168.1.3 on my windows PC browser, no problem. But as soon as I connect RuneUI from android phone, connection is off immediatly.

Here is the log, may be it helps to give some idea
[ 14.981644] FAT-fs (mmcblk0p1): Volume was not properly unmounted. Some data may be corrupt. Please run fsck.
[ 15.180216] smsc95xx 1-1.1:1.0 eth0: hardware isn't capable of remote wakeup
[ 15.699042] brcmfmac: brcmf_add_if: ERROR: netdev:wlan0 already exists
[ 15.699053] brcmfmac: brcmf_add_if: ignore IF event
[ 15.702925] brcmfmac: power management disabled
[ 15.856771] brcmfmac: brcmf_add_if: ERROR: netdev:wlan0 already exists
[ 15.856790] brcmfmac: brcmf_add_if: ignore IF event

appriciate if someone helps me

Thanks in advance
ElTurco
 
Posts: 11
Joined: 28 Feb 2017, 09:38

Re: WIFI problem

Postby hondagx35 » 01 Mar 2017, 14:48

Hi ElTurco,

when I open RuneUI app

So you are using the Android app?

Frank
User avatar
hondagx35
 
Posts: 2797
Joined: 11 Sep 2014, 22:06
Location: Germany

Re: WIFI problem

Postby ElTurco » 01 Mar 2017, 15:15

hondagx35 wrote:Hi ElTurco,

when I open RuneUI app

So you are using the Android app?

Frank


Yes Frank, when I use android app. of RuneUI its block wifi of raspberry. But even if I try to open UI from android's Chrome browser to type IP of raspberry same !!! It blocks the wifi immedaitly
ElTurco
 
Posts: 11
Joined: 28 Feb 2017, 09:38

Re: WIFI problem

Postby ElTurco » 01 Mar 2017, 17:32

Nobody have similar problem ?
ElTurco
 
Posts: 11
Joined: 28 Feb 2017, 09:38

Re: WIFI problem

Postby adjax » 20 Mar 2017, 14:43

Are you sure that the settings are correct? You can look and check the settings on this site 192.168.1.1 Or try to update them. I always check settings here.
adjax
 
Posts: 1
Joined: 20 Mar 2017, 14:40

Re: WIFI problem

Postby sysco » 20 Mar 2017, 15:08

ElTurco wrote:Hello,



Here is the log, may be it helps to give some idea
[ 14.981644] FAT-fs (mmcblk0p1): Volume was not properly unmounted. Some data may be corrupt. Please run fsck.
[ 15.180216] smsc95xx 1-1.1:1.0 eth0: hardware isn't capable of remote wakeup
[ 15.699042] brcmfmac: brcmf_add_if: ERROR: netdev:wlan0 already exists
[ 15.699053] brcmfmac: brcmf_add_if: ignore IF event
[ 15.702925] brcmfmac: power management disabled
[ 15.856771] brcmfmac: brcmf_add_if: ERROR: netdev:wlan0 already exists
[ 15.856790] brcmfmac: brcmf_add_if: ignore IF event

appriciate if someone helps me

Thanks in advance


Hello, I think the problem is in the microsd, you turned off badly and it has been corrupted.
sysco
 
Posts: 9
Joined: 05 Mar 2017, 18:10

support RuneAudio Donate with PayPal


Return to Raspberry Pi

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests