[Addon] RuneUI Enhancement

Raspberry Pi related support

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby AndyF » 08 Jan 2019, 19:04

@Toube

No problem on Firefox 64.0/Windows here - maybe a cache-problem?

regards,

Andy
AndyF
 
Posts: 49
Joined: 02 Aug 2015, 07:36
Location: Germany - Bavaria

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby Toube » 08 Jan 2019, 19:04

One other thing I noticed.
Some albums were only showing the Album cover but no tracks.
The tracks are showing using the normal UI.

Regards,
Toube
Toube
 
Posts: 92
Joined: 10 Oct 2018, 08:10

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby Toube » 08 Jan 2019, 19:08

AndyF wrote:@Toube

No problem on Firefox 64.0/Windows here - maybe a cache-problem?

regards,

Andy

Hi Andy,

I also tried using private session with both browsers but the Library tab is unresponsive.

Regards,
Toube
Toube
 
Posts: 92
Joined: 10 Oct 2018, 08:10

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby rern » 09 Jan 2019, 00:14

AndyF wrote:Sorry - I've found an issue. Dirble and Jamendo don't work in library. Endless loading ...

To be fixed in next update.
Meanwhile:
Code: Select all
sed -i 's/\(plugin="...value. \)1\( .\)/\10\2/' /srv/http/app/templates/enhanceplayback.php


rern
Raspberry Pi 3 > SMSL M8 DAC
GitHub
rern
 
Posts: 289
Joined: 14 Jul 2016, 08:15

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby AndyF » 09 Jan 2019, 08:59

Hi rern,

thanks for your fast reply. Navigation in Dirble und Jamendo work now - but adding something to playlist don't work. Adding a Dirble-station to "webradios" works, though. Play something from Jamendo don't work at all. Playlist has no entries.

If I switch to dirble-library there's often a warning "No data in this location". Steps to reproduce:
- empty your playlist
- try to add a radiostation
- switch to your playlist
- switch back to library

regards, Andy
AndyF
 
Posts: 49
Joined: 02 Aug 2015, 07:36
Location: Germany - Bavaria

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby AndyF » 09 Jan 2019, 09:06

Toube wrote:
AndyF wrote:@Toube

No problem on Firefox 64.0/Windows here - maybe a cache-problem?

regards,

Andy

Hi Andy,

I also tried using private session with both browsers but the Library tab is unresponsive.

Regards,
Toube


Hi Toube,

I checked with Firefox and Chromium on Linux Mint - no problem, too. I'm on rune 0.5b (latest gitpull) and my main source is a nfs-mounted nas. I have no SD or USB-sources.

regards,
Andy
AndyF
 
Posts: 49
Joined: 02 Aug 2015, 07:36
Location: Germany - Bavaria

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby AndyF » 09 Jan 2019, 21:12

Hi rern,

untagged mp3's are invisible in playlist. They can be added, they can be played. And also previous/next button work. But they are not listed.

Regards, Andy
AndyF
 
Posts: 49
Joined: 02 Aug 2015, 07:36
Location: Germany - Bavaria

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby bretta200 » 10 Jan 2019, 00:42

Hi Rern

I'm running Rune 0.5 with an official 7" screen and just upgraded the Enhanced UI.

Now the screen will not display the UI - it dispalys the small 'rune audio' with logo.
All works fine on laptop pc and android phone.

I've uninstalled and reinstalled numerous times but will only boot to the 'rune audio' screen, installing from 'master' branch also now boots to 'rune audio' screen not to UI

Any ideas on how to resolve ?
bretta200
 
Posts: 10
Joined: 30 Apr 2017, 17:43

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby AndyF » 10 Jan 2019, 08:10

Another issue with CoverArt: Refresh on track change don't work. Refreshing the whole page refreshs CoverArt, too.

Regards, Andy
AndyF
 
Posts: 49
Joined: 02 Aug 2015, 07:36
Location: Germany - Bavaria

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby R101 » 10 Jan 2019, 11:27

Hi rern,

If the UIe is in minimalist mode, with no cover art and no volume control displayed, the top of the progress circle is touching the codec information when using a 7" screen.
(Pi 3, Ver. 0.4b build 20170229, JLS I2S over USB)
R101
 
Posts: 174
Joined: 29 Apr 2016, 16:16

support RuneAudio Donate with PayPal

PreviousNext

Return to Raspberry Pi

Who is online

Users browsing this forum: cmh714 and 2 guests