[Addon] RuneUI Enhancement

Raspberry Pi related support

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby poly6 » 20 Nov 2018, 02:56

rern wrote:@poly6
Your point is valid.
Like artist, album artist and composer - now genre is album based as well.


rern


Thank you!
poly6
 
Posts: 2
Joined: 31 Oct 2018, 09:41

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby R101 » 21 Nov 2018, 11:48

Hi rern,

With UIe installed, I cannot see the Network > wlan0 > wifi stored profiles on 0.4 or 0.5.

It works OK if I uninstall the UIe.
(Pi 3, Ver. 0.4b build 20170229, JLS I2S over USB)
R101
 
Posts: 156
Joined: 29 Apr 2016, 16:16

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby hondagx35 » 21 Nov 2018, 18:08

Hie rern,

With UIe installed, I cannot see the Network > wlan0 > wifi stored profiles on 0.4 or 0.5.

And also the possibility to connect to hidden SSIDs disappeared.

Frank
User avatar
hondagx35
 
Posts: 3013
Joined: 11 Sep 2014, 22:06
Location: Germany

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby R101 » 21 Nov 2018, 18:42

And also the possibility to connect to hidden SSIDs disappeared.


That might have something to do with it - I have a hidden SSID.
(Pi 3, Ver. 0.4b build 20170229, JLS I2S over USB)
R101
 
Posts: 156
Joined: 29 Apr 2016, 16:16

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby rern » 22 Nov 2018, 11:40

R101 wrote:With UIe installed, I cannot see the Network > wlan0 > wifi stored profiles on 0.4 or 0.5.

Fixed.
Raspberry Pi 3 > SMSL M8 DAC
GitHub
rern
 
Posts: 273
Joined: 14 Jul 2016, 08:15

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby R101 » 24 Nov 2018, 21:57

Hi rern,

I notice that the playback page on different devices does not always sync.

For example, I had a radio station displayed on the playback page of a tablet, and used another device to select and play an album. The playback display on the tablet kept showing the radio information, including scrolling metadata, until the album playback reached track 6.
(Pi 3, Ver. 0.4b build 20170229, JLS I2S over USB)
R101
 
Posts: 156
Joined: 29 Apr 2016, 16:16

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby PierreG64 » 24 Nov 2018, 23:13

Hi rern,

I really like your new skin for runeaudio.
Despite all my attempts, installation, uninstallation, re-installation, the "library" button does not work on the taskbar. I can not access my files.
Everything works on the original version before installing UI Enhancement.
This on version 0.5b.
The other buttons work very well.
Is a bug known or am I alone?
if you have a solution to offer me. I thank you in advance.

Pierre
PierreG64
 
Posts: 19
Joined: 11 Jun 2015, 20:46

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby MikeC » 25 Nov 2018, 18:57

PierreG64 wrote:Hi rern,

Despite all my attempts, installation, uninstallation, re-installation, the "library" button does not work on the taskbar. I can not access my files.
Everything works on the original version before installing UI Enhancement.
This on version 0.5b.
The other buttons work very well.
Is a bug known or am I alone?


Pierre

Pierre,
Check to see if 'dev mode' is still on.
I have this issue when I forget to set dev mode back to off. I also find that I have to set "on/off" slider + "save settings" sequence 2 times.
Mike C
MikeC
 
Posts: 11
Joined: 30 Nov 2017, 22:39
Location: Everet, MA

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby PierreG64 » 26 Nov 2018, 19:50

Pierre,
Check to see if 'dev mode' is still on.
I have this issue when I forget to set dev mode back to off. I also find that I have to set "on/off" slider + "save settings" sequence 2 times.
Mike C


Hi Mike C,

Thank you for your answer.
I tried with both methods, 'dev mode to off' and 'dev mode to on'.
I formatted the card and I installed a new system before each different test, the problem remains.
I can't access to my Library. The "Library" button does not work on the taskbar.

Pierre
PierreG64
 
Posts: 19
Joined: 11 Jun 2015, 20:46

Re: [Addon] RuneUI Enhancement

Postby R101 » 26 Nov 2018, 22:33

Pierre,

It works for me, so there must be something different about your setup. Is it just your files you cannot see, or do you not get any library items at all?

What other addons do you install? Have you expanded the partition? Does a source scan seem to work? Are all the library items ticked?
(Pi 3, Ver. 0.4b build 20170229, JLS I2S over USB)
R101
 
Posts: 156
Joined: 29 Apr 2016, 16:16

support RuneAudio Donate with PayPal

PreviousNext

Return to Raspberry Pi

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests