[SOLVED] Music library empty in GUI

Please report any bug found here

[SOLVED] Music library empty in GUI

Postby Komoush » 22 Nov 2017, 12:07

Hello,

I've installed the RuneAudio yesterday, this is the image I've used: RuneAudio_rpi2_rp3_0.4-beta_20160321_2GB.img.gz

I've mounted my NFS share and I could generate my music library, but It has disappeared after some time. I can see the mount in the RuneAudio CLI, the mount is succesful (from the WEB GUI), but the Library is empty, and the RuneAudio can't playback anything.

I have R-PI 3b, but the cli shows:

RuneOs: 0.3-beta
RuneUI: 1.3-beta
Hw-env: RaspberryPi 2

The NFS server is an Ubuntu 16.04

Thanks a lot for help.

Tom
Last edited by Komoush on 26 Nov 2017, 09:36, edited 1 time in total.
Komoush
 
Posts: 6
Joined: 22 Nov 2017, 11:55

Re: Music library empty in GUI

Postby hondagx35 » 22 Nov 2017, 23:10

Hi Tom,

this is most likely a permission issue see here.

I have R-PI 3b, but the cli shows:

RuneOs: 0.3-beta
RuneUI: 1.3-beta
Hw-env: RaspberryPi 2

Nothing to worry about.

Frank
User avatar
hondagx35
 
Posts: 3026
Joined: 11 Sep 2014, 22:06
Location: Germany

Re: [SOLVED] Music library empty in GUI

Postby Komoush » 26 Nov 2017, 09:39

Thanks Frank,

it works fine after changing the mpd ownership. I still think it would be great, if the setting is changed automatically upon creating an NFS mount. It is confusing, that the mount exists for some time and then it diasappears.

Tom
Komoush
 
Posts: 6
Joined: 22 Nov 2017, 11:55

support RuneAudio Donate with PayPal


Return to Bug report

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests